La compensació simplificada en les modalitats d’autoconsum col·lectiu funciona de forma molt similar a la compensació simplificada d'autoconsum individual, encara que prèviament s’ha de fer el repartiment de l’energia generada entre els diferents punts de subministrament participants:

- El comptador de generació, durant el període d’una hora, comptabilitza l’energia generada pel sistema d’autoproducció. Aquesta és l’energia neta horària generada. Aquesta energia varia cada hora en funció de la climatologia, el moment del dia i l’època de l’any.
- Aquesta energia es multiplica pel coeficient de repartiment de cada participant de l’autoproducció col·lectiva. Aquesta és la energia horària neta generada individualitzada.
- Cada participant utilitza, de la seva energia horària neta generada individualitzada la que necessiti o pugui aprofitar. Aquesta energia generada aprofitada en el tram d’una hora és l’energia horària autoconsumida individualitzada.
- L’energia generada que li correspon a cada participant en cada tram horari i que no consumeixi es computa com excedent. Aquesta energia és l’energia horària excedentària individualitzada i és la que es pot compensar si estem acollits a aquesta modalitat.

Des de Nucli Solar fem tota la tramitació necessària perquè tots els nostres clients puguins demanar a la sevacomercialitzadora la compensació dels excedents de la seva instal·lació solar. Quan finalitzem la teva instal·lació, tindràs tots els papers en ordre i podràs gaudir de tots els beneficis de l'energia solar des del primer moment.
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner