Pressupost fotovoltaica sense compromís i dimensionat a les teves necessitats.
Pressupost fotovoltaica - Pressupost Plaques Solars - Preus plaques solars - Preus panells solars

El teu pressupost d'Energia Solar Fotovoltaica; de qualitat, fàcil i ràpid

Panells solars a preus honestos i sense complicacions

icona-nuclisolar-list

Assessorament energètic

Conèixer a fons les necessitats de cada client és imprescindible per ofer-li la millor solució energètica. A Nucli Solar ens entrevistarem amb tu i visitarem la teva llar. Sempre estarem disponibles per escoltar les teves inquietuts i oferir-te respostes i solucions


icona-nuclisolar-list

Permisos i bonificacions

Tramitarem per tu tots aquells tràmits que siguin obligatoris al teu municipi per poder començar a treballar el més aviat possible. També sol·licitarem qualsevol bonificació activa i t'informarem dels ajuts disponibles. Volem fer-t'ho molt fàcil!


icona-nuclisolar-list

Materials d'alta qualitat

Per la vostra i la nostra seguretat, només treballem amb primeres marques i estem al cas de les darreres novetats per oferir-vos, sempre, el millor.


icona-nuclisolar-list

Instal·lació qualificada

Tots els nostres instal·ladors tenen una dilatada experiència, estan formats i disposen de totes les certificacions necessàries per fer del projecte d'enginyeria solar una realitat. Estem tant segurs, que oferim 5 anys de garantia en la seva feina. No dubtis en demanar-lis consell!


icona-nuclisolar-list

Finançament panells solars

Comptem amb la col·laboració de diverses entitats bancàries que et permetran finançar la teva instal·lació fotovoltaica còmodament fins a 96 mesos.Demana'ns el teu pressupost fotovoltaic

i t'ho enviarem en 24 h*

  Envia'ns una factura d'electricitat


  La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

  * Pressupost aproximat.

  ALTA QUALITAT EN MATERIAL I INSTAL·LACIÓ

  Instal·lacions solars ja realitzades

  28/07/2021

  Instal·lació solar fotovoltaica a Fornells de la Selva

  Consta de 9 panells solars Astroenergy (TIER-1) de 450Wp de potència cada un! Aquests panells es complementen amb 1 inversor Huawei 3KTL-M0 DE 3KW trifàsic.
  28/07/2021
  ENERGIA SOLAR BARCELONA

  Instal·lació solar fotovoltaica a Barcelona

  Nova instal·lació fotovoltaica a Barcelona. Consta de 6 panells solars JA Solar de 450Wp de potència cada un i 1 inversor Huawei SUN2000-2KTL.
  19/07/2021
  ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA A VILOBI D'ONYAR

  Instal·lació solar fotovoltaica a Vilobí d’Onyar

  Nova instal·lació fotovoltaica a Vilobí d'Onyar (Girona). Consta de 16 panells solars Canadian Solar de 450Wp de potència cada un i 1 inversor Huawei SUN2000-6KTL DE […]
  14/07/2021

  Instal·lació solar fotovoltaica a Verdú

  Nova instal·lació fotovoltaica a Verdú (Lleida). Consta de 288 panells solars Canadian Solar de 48Wp de potència cada un i 3 inversors #SMA 50kW Core 1.