Finançament d'instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum a Girona

Finançament d’instal·lacions

Suma't a l'energia solar fotovoltaica i comença a estalviar des de ja!

Ara pots generar i consumir la teva pròpia energia aprofitant la llum de el sol amb una senzilla instal·lació de plaques fotovoltaiques que gràcies als acords amb diferents entitats bancàries, t'ajudarem a financiar fins a 96 mesos.

Les instal·lacions d'energia solar fotovoltaica són més econòmiques que mai i asseguren una vida útil d'un mínim de 25 anys. Podràs produir energia elèctrica fotovoltaica pel teu autoconsum amb unes condicions econòmiques especialment dissenyades per energies renovables.

Fes números...

Si la factura elèctrica et suposa un consum anual de... Et recomanem instal·lar una potència (kWp) Cost aproximat de la instal·lació Vida útil de la instal·lació Estalvi acumulat en el període de vida de la instal·lació
< 1.000 €/any 2 kWp 3.000 € 25 anys 11.745 €(*)
1.000 - 2.000€/any 3 kWp 4.200 € 25 anys 17.920 €(*)
> 2.000 €/any 6 kWp 6.600 € 25 anys € 30.265 €(*)
Si la factura elèctrica del teu negoci suposa un consum anual aprox. de... Et recomanem instal·lar una potència (kWp) Cost aproximat de la instal·lació Vida útil de la instal·lació Estalvi acumulat en el període de vida de la instal·lació
213.201 kWh 59,40 kWp 48.708 € 25 anys 201.295 €(*)
2.581.883 kWh 237,60 kWp 185.328 € 25 anys 574.949 €(*)
(*) Simulació d'estalvi total calculat per a un període de 25 anys (termini de vida útil de la instal·lació) tenint com a referència estudi d'entitat bancària col·laboradora. Per a més informació, si us plau, contacti amb nosaltres a mitançant el correu electrònic financia@nuclisolar.com.

Tot són avantatges!

Nucli Solar

Cuidem el planeta

Generem una energia renovable, neta i lliure d'emissions de CO2 per deixar un món millor a les properes generacions.

Nucli Solar

Estalviarem cada mes

La nostra energia solar fotovoltaica ens ajudarà a estalviar cada mes, convertint-se en una gran inversió per a la teva llar.

Nucli Solar

Ens encarreguem de tot

No hauràs de preocupar-te de res. T'ho instal·larem i farem tots els tràmits necessaris per donar d'alta la teva instal·lació.

Nucli Solar

Monitoratge 24/7

Podràs saber en tot moment de quina font prové la teva energia i com l'estàs consumint.

Nucli Solar

Amb les màximes garanties

Treballem amb els millors fabricants i et garantitzem la professionalitat de la teva instal·lació. A més, anualment revisarem el teu equip per garantir-te que treballa en ple rendiment.

parallax background

Contacta ara amb nosaltres

I demana'ns el teu finançament


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.