Condicions especials de finançament per a instal·lacions d'autoconsum per a empreses i autònoms

Pots generar i consumir la teva pròpia energia a la teva empresa aprofitant la llum de el sol amb una senzilla instal·lació de plaques fotovoltaiques. Ara, t'ajudarem a financiar-la fins a 132 mesos (*).

Finançament instal·lació solar per l'autoconsum per empreses i autònoms

Les instal·lacions d'energia solar fotovoltaica són més econòmiques que mai i asseguren una vida útil d'un mínim de 25 anys. Ara, pots produir energia elèctrica fotovoltaica per l'autoconsum amb unes condicions econòmiques especialment dissenyades per empreses i autònoms.

L’autoconsum fotovoltaic et permetrà ser autosuficient i aprofitar l'energia del sol, un recurs net, gratuït i abundant.

*Contacta ara amb nosaltres

I et farem un estudi de finançament personalitzat!


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.