Vols saber els ajuts disponibles per instal·lar panells solars a la teva empresa? Gràcies al compromís de les administracions públiques cap a les energies renovables, cada cop hi ha més ajuts i bonificacions per instal·lar energia solar. Instal·la plaques solars, aprofita la jornada laboral per utilitzar l'energia de les plaques i a més a més, aconsegueix beneficis venent els teus excedents d'entre setmana i /o cap de setmana. Treu la màxima rendibilitat a la teva instal·lació fotovoltaica des del primer dia!

 

Aprofita la teva ajuda o subvenció


Bonificacions per Municipi

Pots consultar si el teu municipi té alguna bonificació per a la instal·lació de panells fotovoltaics. Consulta al catàleg ordenat alfabèticament que trobaràs a continuació i beneficia't d'elles.

Contacta ara amb nosaltres

I t'informarem de totes les subvencions i ajuts disponibles per tu


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.