Vols saber els ajuts disponibles per instal·lar panells solars a la teva empresa? Gràcies al compromís de les administracions públiques cap a les energies renovables, cada cop hi ha més ajuts i bonificacions per instal·lar energia solar. Instal·la plaques solars, aprofita la jornada laboral per utilitzar l'energia de les plaques i a més a més, aconsegueix beneficis venent els teus excedents d'entre setmana i /o cap de setmana. Treu la màxima rendibilitat a la teva instal·lació fotovoltaica des del primer dia!

 

Aprofita la teva ajuda o subvenció


05/05/2023

Ajuts per fomentar les comunitats energètiques

Es subvencionarà amb un màxim de 80.000 euros les tasques associades a la definició i creació d’una comunitat energètica sota el paraigües de les cooperatives de […]
20/01/2023

Ajuts a la indústria per a l’eficiència energètica

Concessió de subvencions pel Programa d’ajuts a la indústria per a l’eficiència energètica Reial Decret 440/2021 fins al 30/06/2023.
22/12/2022

Passos i tràmits de la subvenció Next Generation

Si vols saber per quins tràmits i passos passarà la teva petició per a la subvenció Next Generation, segueix llegint.
18/11/2022

Ajuts a la rehabilitació energètica d’edificis – PREE5000

Concessió de subvencions pel Programa d’ajuts a la Rehabilitació Energètica d’Edificis (PREE5000) Reial Decret 691/2021.
08/07/2022

ACTUALITZACIÓ – Ajuts Next Generation

Actualització del pressupost per als incentius a l’autoconsum i emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, i a sistemes tèrmics renovables en el sector residencial que otorga la […]
14/12/2021

Ajuts a l’autoconsum i a l’emmagatzematge

Per fi ja els tenim aquí! Després de molts mesos d’espera, ja s’ha obert la convocatòria dels Incentius a l’autoconsum i emmagatzematge, amb fonts d’energia renovable, […]

Bonificacions per Municipi

Pots consultar si el teu municipi té alguna bonificació per a la instal·lació de panells fotovoltaics. Consulta al catàleg ordenat alfabèticament que trobaràs a continuació i beneficia't d'elles.

14/04/2023

Bonificacions fiscals a Altafulla

L’Ajuntament de Altafulla bonifica les instal·lacions d’autoconsum. Descobreix com.
22/12/2020

Bonificacions fiscals a Anglès

L’Ajuntament d’Anglès bonifica les instal·lacions d’autoconsum. Descobreix com.
10/12/2020

Bonificacions fiscals a Argelaguer

L’Ajuntament de Argelaguer bonifica les instal·lacions d’autoconsum. Descobreix com.
12/11/2020

Bonificacions fiscals a Avinyonet de Puigventós

L’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós bonifica les instal·lacions d’autoconsum. Descobreix com.
03/11/2020

Bonificacions fiscals a Begur

L’Ajuntament de Begur bonifica les instal·lacions d’autoconsum. Descobreix com.
21/07/2020

Bonificacions fiscals a Bescanó

L’Ajuntament de Bescanó bonifica les instal·lacions d’autoconsum. Descobreix com.

Contacta ara amb nosaltres

I t'informarem de totes les subvencions i ajuts disponibles per tu


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.