Instal·la solar fotovoltaica a la teva empresa i estalvia des del primer dia

Moltes empreses ja estan apostant per l'energia solar fotovoltaica i autogeneren la seva pròpia energia obtenint interessants beneficis. Una instal·lació d'autoconsum fotovoltaic amb panells solars reduirà la factura de la llum de la teva empresa durant molts anys i no afectarà en cap cas als processos de treball del teu negoci. A més, no necessiten gaire manteniment i contribuiràs a la descarbonització de l’energia i a la millora de la qualitat de l’aire.

 


Tipus d'instal·lacions solars que t'oferim

Existeixen diferents tipologies d’instal·lacions solars fotovoltaiques segons la seva configuració. Bàsicament podem diferenciar entre instal·lacions autònomes o aïllades de la xarxa elèctrica que permeten oferir un servei en emplaçaments on la xarxa elèctrica no arriba, i les instal·lacions connectades a la xarxa elèctrica: petits o grans generadors fotovoltaics connectats a la xarxa elèctrica i que poden autoconsumir i abocar els excedents a la xarxa o exportar-ne la totalitat de l’electricitat generada.

 

Algunes de les nostres instal·lacions industrials

Avantatges d'instal·lar energia solar fotovoltaica a una empresa


Nucli Solar

Estalvi de costos

Si tens uns costos estructurals elevats, una instal·lació solar ben dimensionada segons els teus consums, t'ajudarà a reduir la factura de la llum.

Nucli Solar

Ràpida amortització

L'estalvi que aconseguiràs des del primer dia t'ajudarà a amortitzar la teva instal·lació i un cop amortitzada et proporcionarà un interessant estalvi durant els tota la vida útil dels teus panells solars. A més, podràs bolcar l'excedent de la teva energia a la xarxa i obtenir una compensació o bé convertir-te en productor.

Nucli Solar

Energia adaptada als teus horaris

L'activitat empresarial coincideix en gran mesura amb les hores de sol, quan els pics de consum són més elevats. Just el moment en que la teva instal·lació fotovoltaica rebrà més llum solar i per tant, produirà més energia.

Nucli Solar

Escalabilitat

La teva instal·lació solar fovoltaica estarà dimensionada a les teves necessitats a curt i mig termini, però si ho necessites, podràs ampliar-la sempre que vulguis afegint nous mòduls.

Nucli Solar

Competitivitat

Amb un mercat cada cop més agressiu i amb marges més ajustats, disposar d'una instal·lació autogeneradora d'energia es convertirà en un important actiu.

Nucli Solar

Augmenta el valor

Una instal·lació solar augmentarà el valor de la teva empresa i del teu capital immobilitzat.

Nucli Solar

Autonomia per les teves instal·lacions

L'energia solar et permet ser autònom i autosuficient; podràs aprofitar totes les teves instal·lacions, també les que estan allunyades de la xarxa convencional, donant valor a tots els teus recursos immobiliaris.

Nucli Solar

Monitoratge remot

Podràs controlar la teva instal·lació des del teu mòbil i saber quant estàs produint i estalviant en temps real.

Nucli Solar

Responsabilitat social corporativa

L'aplicació de recursos renovables que ajudarà a reforçar la teva política de responsabilitat corporativa.

parallax background

I amb totes les garanties

Certificacions i responsabilitats

A Nucli Solar només treballem amb les millors marques per oferir-te la qualitat que et mereixes. Els panells solars que t'instal·larem compten amb una garantia de 25 anys que et permetran gaudir de la teva instal·lació fotovoltaica a alt rendiment durant molts anys. Passats aquests anys, els teus panells continuaran produint energia. Pel que fa a l'inversor, necessari per poder transformar l'energia, compta amb una garantia de 2 anys (ampliable) com la resta d'elements de la teva instal·lació. A més, estem tant segurs de la nostra feina, que t'oferim una garantia a la teva instal·lació fotovoltaica de 5 anys!

parallax background

Contacta ara amb nosaltres

Ens encarregarem de tot!


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.