Energia Solar Fotovoltaica Autoconsum per a particulars

Fotovoltaica Autoconsum per a particulars


Instal·lacions d'autoconsum que t'oferim

Existeixen diferents tipologies d’instal·lacions solars fotovoltaiques segons la seva configuració. Bàsicament podem diferenciar entre instal·lacions autònomes o aïllades de la xarxa elèctrica que permeten oferir un servei en emplaçaments on la xarxa elèctrica no arriba, i les instal·lacions connectades a la xarxa elèctrica: petits o grans generadors fotovoltaics connectats a la xarxa elèctrica i que poden autoconsumir i abocar els excedents a la xarxa o exportar-ne la totalitat de l’electricitat generada

.

Instal·lacions d'autoconsum ja realitzades

29/09/2021

Instal·lació solar fotovoltaica a l’Armentera

Consta de 6 panells solars JA SOLAR (TIER-1) de 450 Wp de potència cada un! Aquests panells es complementen amb 1 inversor HSUN2000-2KTL DE 2KW MONOFÀSIC.
10/09/2021

Instal·lació solar fotovoltaica a Sarrià de Ter

Consta de 14 panells solars JA SOLAR (TIER-1) de 450 Wp de potència cada un! Aquests panells es complementen amb 1 inversor HSUN2000-6KTL DE 6KW MONOFÀSIC.
06/09/2021

Instal·lació solar fotovoltaica a Vidreres

Consta de 8 panells solars JA SOLAR (TIER-1) de 450 Wp de potència cada un! Aquests panells es complementen amb 1 inversor Huawei SUN2000-3KTL.
01/09/2021

Instal·lació solar fotovoltaica a Bordils

Consta de 8 panells solars JA SOLAR (TIER-1) de 450 Wp de potència cada un! Aquests panells es complementen amb 1 inversor Huawei SUN2000-3KTL.

Per què escollir l'energia solar?

Nucli Solar

Energia gratuïta i ecològica

La teva instal·lació solar et proporcionarà energia gratuïta per calefacció, electrodomèstics i tot el que necessitis! I amb la tranquil·litat de consumir energia renovable. Una energia còmplice amb la natura, inesgotable i no contaminant que evita d'escalfament global.

Nucli Solar

Modular i versàtil

La teva instal·lació solar fotovoltaica estarà dimensionada a les teves necessitats a curt i mig termini, però si ho necessites, podràs ampliar-la sempre que vulguis afegint nous mòduls.

Nucli Solar

Estalvia cada mes a la teva factura

Amb el consum d'energia solar veuràs com cada mes es redueix la teva factura d'electricitat ja que part de l'energia que consumeixis, vindrà directament del sol. Interessant, oi?

Nucli Solar

Amortitza la teva inversió fotovoltaica

Amb l'estalvi que generaras cada mes i la compensació que rebràs de la teva comercialitzadora, amortizaràs la teva inversió solar en pocs anys. Un cop amortitzada, tot serà estalvi.

parallax background

Energia Solar per a particulars

amb totes les garanties, certificacions i responsabilitats

A Nucli Solar només treballem amb les millors marques per oferir-te la qualitat que et mereixes. Els panells solars que t'instal·larem compten amb una garantia de 25 anys que et permetran gaudir de la teva instal·lació fotovoltaica a alt rendiment durant molts anys. Pel que fa a l'inversor, necessari per poder transformar l'energia, compta amb una garantia de 2 anys (ampliable) com la resta d'elements de la teva instal·lació. Estem tant segurs de la nostra feina, que t'oferim 5 anys de garantia a la nostra feina d'instal·lació.


Contacta amb nosaltres trucant al 972655548

Nosaltres ens encarreguem de tot

Volem que l'energia solar sigui una realitat a totes les llars del territori. I sabem que per fer que aquesta realitat sigui efectiva hem de fer-ho de la forma més fàcil i còmoda pels nostres clients. Amb Nucli Solar no has de dubtar de res: nosaltres ens encarreguem de tot. Amb compromís i honestedat. Volem acompanyar-te en tot aquest procés i implementar la millor solució per casa teva. Sense preocupacions ni problemes. Nosaltres ens encarreguem de tot.

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner