Instal·lacions d'autoconsum que t'oferim

Existeixen diferents tipologies d’instal·lacions solars fotovoltaiques segons la seva configuració. Bàsicament podem diferenciar entre instal·lacions autònomes o aïllades de la xarxa elèctrica que permeten oferir un servei en emplaçaments on la xarxa elèctrica no arriba, i les instal·lacions connectades a la xarxa elèctrica: petits o grans generadors fotovoltaics connectats a la xarxa elèctrica i que poden autoconsumir i abocar els excedents a la xarxa o exportar-ne la totalitat de l’electricitat generada


Per què escollir l'energia solar?

Nucli Solar

Energia gratuïta i ecològica

La teva instal·lació solar et proporcionarà energia gratuïta per calefacció, electrodomèstics i tot el que necessitis! I amb la tranquil·litat de consumir energia renovable. Una energia còmplice amb la natura, inesgotable i no contaminant que evita d'escalfament global.

Nucli Solar

Modular i versàtil

La teva instal·lació solar fotovoltaica estarà dimensionada a les teves necessitats a curt i mig termini, però si ho necessites, podràs ampliar-la sempre que vulguis afegint nous mòduls.

Nucli Solar

Estalvia cada mes a la teva factura

Amb el consum d'energia solar veuràs com cada mes es redueix la teva factura d'electricitat ja que part de l'energia que consumeixis, vindrà directament del sol. Interessant, oi?

Nucli Solar

Amortitza la teva inversió fotovoltaica

Amb l'estalvi que generaras cada mes i la compensació que rebràs de la teva comercialitzadora, amortizaràs la teva inversió solar en pocs anys. Un cop amortitzada, tot serà estalvi.

Contacta ara amb nosaltres

I t'informarem de tot


  La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.


  Instal·lacions d'autoconsum ja realitzades

  parallax background

  Energia Solar per a particulars

  amb totes les garanties, certificacions i responsabilitats

  A Nucli Solar només treballem amb les millors marques per oferir-te la qualitat que et mereixes. Els panells solars que t'instal·larem compten amb una garantia de 25 anys que et permetran gaudir de la teva instal·lació fotovoltaica a alt rendiment durant molts anys. Pel que fa a l'inversor, necessari per poder transformar l'energia, compta amb una garantia de 2 anys (ampliable) com la resta d'elements de la teva instal·lació. Estem tant segurs de la nostra feina, que t'oferim 5 anys de garantia a la nostra feina d'instal·lació.


  Contacta amb nosaltres trucant al 972655548

  Nosaltres ens encarreguem de tot

  Volem que l'energia solar sigui una realitat a totes les llars del territori. I sabem que per fer que aquesta realitat sigui efectiva hem de fer-ho de la forma més fàcil i còmoda pels nostres clients. Amb Nucli Solar no has de dubtar de res: nosaltres ens encarreguem de tot. Amb compromís i honestedat. Volem acompanyar-te en tot aquest procés i implementar la millor solució per casa teva. Sense preocupacions ni problemes. Nosaltres ens encarreguem de tot.