Condicions especials de finançament per a instal·lacions d'autoconsum al sector agrari

Pots generar i consumir la teva pròpia energia a la teva explotació aprofitant la llum de el sol amb una senzilla instal·lació de plaques fotovoltaiques. Ara, t'ajudarem a financiar-la fins a 120 mesos (*).

Finançament instal·lació solar per l'autoconsum explotacions agraries i ramaderes

Les instal·lacions d'energia solar fotovoltaica són més econòmiques que mai i asseguren una vida útil d'un mínim de 25 anys. Ara, pots produir energia elèctrica fotovoltaica per l'autoconsum amb unes condicions econòmiques especialment dissenyades pel sector agrari.

L’autoconsum fotovoltaic permetrà que el sector primari pugui ser autosuficient i aprofiti el sol, un recurs net, gratuït i abundant.

*Contacta ara amb nosaltres

I et farem un estudi de finançament personalitzat!


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.