Serveis de fotovoltaica | Instal·lació integral de energia solar a Girona

Els nostres serveis


Coneix els nostres serveis

Volem que l'energia solar sigui una realitat a totes les llars del territori. I sabem que per fer que aquesta realitat sigui efectiva hem de fer-ho de la forma més fàcil i còmoda pels nostres clients. Amb Nucli Solar no has de dubtar de res: nosaltres ens encarreguem de tot. Amb compromís i honestedat. Volem acompanyar-te en tot aquest procés i implementar la millor solució energètica per casa teva.

Sense preocupacions ni problemes gràcies als 5 anys de garantia que t'oferim. Nosaltres ens encarreguem de tot.


1

Assessorament energètic

Estudiem les teves necessitats energètiques per fer-te la teva instal·lació solar per l'autoconsum

Conèixer a fons les necessitats de cada client és imprescindible per ofer-li la millor solució energètica. A Nucli Solar ens entrevistarem amb tu i visitarem la teva llar. Sempre estarem disponibles per escoltar les teves inquietuts i oferir-te respostes i solucions.

2

Permisos i bonificacions

Legalització instal·lació d'autoconsum solar

Tramitarem per tu tots aquells tràmits que siguin obligatoris al teu municipi per poder començar a treballar el més aviat possible. També sol·licitarem qualsevol bonificació activa i t'informarem dels ajuts disponibles. Volem fer-t'ho molt fàcil!

3

Finançament exclusiu

Finançament instal·lacions fotovoltaiques

Comptem amb la col·laboració de diverses entitats bancàries que et permetran finançar la teva instal·lació fotovoltaica còmodament.

3

Projecte d'enginyeria

Estudi d'enginyeria solar

El nostre equip d'enginyers està especialitzat en energia solar; disposaràs d'un estudi i dissenyaran el teu projecte fotovoltaic a mida, dimensionant la teva instal·lació a les teves necessitats reals, escoltant els teus suggeriments i aclarint qualsevol dubte.


5

Instal·lació qualificada

Instal·ladors de fotovoltaica qualificats a Girona

Tots els nostres instal·ladors tenen una dilatada experiència, estan formats i disposen de totes les certificacions necessàries per fer del projecte d'enginyeria solar una realitat. Estem tant segurs, que oferim 5 anys de garantia en la seva feina. No dubtis en demanar-lis consell!

6

Legalitzem la teva instal·lació

Legalització instal·lació d'autoconsum

Des de Nucli Solar farem tota la tramitació necessària perquè puguis demanar a la teva comercialitzadora la compensació dels excedents de la teva instal·lació solar. Quan finalitzem la teva instal·lació, tindràs tots els papers en ordre i podràs gaudir de tots els beneficis de l'energia solar des del primer moment.

7

Manteniment i neteja

Manteniment i neteja de plaques solars per autoconsum

Ens encarreguem de comprovar anualment que tot va bé i que la teva instal·lació funciona a ple rendiment. A més, netegem els panells fotovoltaics per assegurar-nos que no tenen pols ni excrements d'aus que puguin entorpir la teva producció d'energia.

5

Monitoratge i seguiment

Monitoratge instal·lació solar per autoconsum

Establirem un vincle amb tu i amb la teva instal·lació. Periòdicament t'enviarem informes sobre el rendiment de la teva instal·lació i propostes de consum energètic que milloraran el seu rendiment. Recorda que també disposaràs d'una APP per fer-ho tu mateix!

parallax background

Contacta ara amb nosaltres

Ens encarregarem de tot!


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner