Necessites incorporar l'energia solar al teu projecte de construcció?

A Nucli Solar trobaràs un equip amb experiència amb el que treballar colze a colze

Com ja saps, amb la darrera actualització del CTE s'estableixen els valors mínims d'eficiència energètica de la que han de disposar els edificis amb la incorporació de sistemes d'energia renovables, entre elles les instal·lacions fotovoltaiques amb panells solars, com és el cas de l'ACS i de climatització. En esència, el CTE vol assolir un triple objectiu: millorar la qualitat de les edificacions, la protecció de l'usuari i fomentar el desenvolupament sostenible en línia amb els objectius del marc europeu sobre clima i energia per a 2030.

El CTE s'aplica a edificis de nova construcció i a intervencions a edificacions existents com obres d'ampliació, reformes, canvi d'ús, etc. i serà obligatoria a partir del 31 de desembre de 2020.

parallax background

Ens adaptem al teu projecte

I t'oferim solucions úniques

Volem que l'energia solar sigui una realitat a totes les llars del territori. I sabem que per fer que aquesta realitat sigui efectiva hem d'adaptar-nos als projectes dels professionals de la construcció, oferint-los la opció més adequada tant en prestacions com en disseny. Amb Nucli Solar no has de dubtar de res: t'oferirem la millor opció al teu projecte. Amb compromís i honestedat.

Els nostres serveis t'ofereixen una solució integral: departament d'enginyeria solar propi, equip de instal·ladors professionals amb experiència i equip d'administració que t'ajudarà a tramitar tota la documentació.


Contacta amb nosaltres

Nucli Solar, el teu partner solar de confiança


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.