L’aerotermia és una font d’energia renovable altament eficient i totalment neta que aprofita l’energia ambiental de l’aire per a climatitzar; amb una instal·lació d’aerotèrmia aconseguiràs calefacció per a casa durant l’hivern, refrigeració a l’estiu i si ho vols, aigua calenta sanitària (ACS) per tot l’any amb una important reducció de la despesa energètica.

Què és l'aerotèrmia?

Com estalviar en calefacció

La aerotermia és un sistema de climatització innovador, eficient i renovable. Es tracta d'una tecnologia que extreu fins a un 75% de l'energia de l'aire per convertir-la en calefacció, refrigeració o aigua calenta mitjançant un sol equip.

L'únic consum elèctric requerit és per fer anar el motor del compressor, pel que suposa menys del 30% de l'energia que es necessita per a dotar a un habitatge o edifici d'una temperatura adequada.

Per tot això, l'aerotermia s'ha convertit en un perfecte substitut de el gas i de la resta de calefaccions per combustió. El seu benefici no és només que es tracti d'una energia renovable, sinó que a més pot suposar un estalvi en les factures ja que la calor que produeix sol ser un 25% més barat que el gas natural i fins a un 50% més barat que el gasoil.
Aerotèrmia a Girona

 

 

Avantatges de l'aerotèrmia

Nucli Solar

Alta eficiència i menor consum energètic

Consumeix menys energia (kWh) que els sistemes de calefacció tradicionals i això s'aprecia en la factura mensual.

Nucli Solar

Energia renovable i sostenible

L'aerotèrmia utilitza l'energia que es troba en l'aire, independentment de la temperatura que hi hagi a l'exterior, i extreu la calor de l'aire condicionat.

Nucli Solar

Seguretat

Al no haver combustió, no produeix fum ni residus, fet que la fa molt més segura.

Nucli Solar

Aigua calenta sanitària

Amb la teva instal·lació d'aerotèrmia podràs gaudir d'aigua calenta sanitària (ASC) de forma gratuïta.

Nucli Solar

Adaptabilitat

El sistema d'aerotèrmia es pot combina amb diferents sistemes de calefacció (radiadors, terra radiant, bombes de calor, etc.).

Nucli Solar

Energia gratis amb fotovoltaica

Si combines la teva instal·lació d'aerotèrmia amb una instal·lació fotovoltaica farà funcioni amb energia gratuïta.

Nucli Solar

Manteniment

L'aerotèrmia necessita un manteniment molt escàs. És com un electrodomèstic més.

Combinar Aerotèrmia i Panells Solars: la millor opció

Instal·lació integral de fotovoltaica i aerotermia

La instal·lació ideal és la que, mitjançant la instal·lació fotovoltaica, produeix l'energia necessària per cobrir la major part del consum elèctric de l'habitatge entre ells els de l'equip de la aerotèrmia.

Nucli Solar

Projecte d'enginyeria

El nostre equip d'enginyers dissenyaran el teu projecte a mida, dimensionant la teva instal·lació a les teves necessitats reals, escoltant els teus suggeriments i aclarint qualsevol dubte.
Nucli Solar

Instal·lació qualificada

Tots els nostres instal·ladors tenen una dilatada experiència, estan formats i disposen de totes les certificacions necessàries per fer del teu projecte una realitat. No dubtis en demanar-lis consell!
Nucli Solar

Manteniment i neteja

Ens encarreguem de comprovar anualment que tot va bé i que la teva instal·lació funciona a ple rendiment.
Nucli Solar

Monitoratge i seguiment

Establirem un vincle amb tu i amb la teva instal·lació. Periòdicament t'enviarem informes sobre el rendiment de la teva instal·lació i propostes de consum energètic que milloraran el seu rendiment. Recorda que també disposaràs d'una APP per fer-ho tu mateix!
parallax background

Contacta ara amb nosaltres

I t'informarem sobre l'aerotèrmia


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.