PRESSUPOST ONLINE FOTOVOLTAICA - DEMANA PREU ENERGIA SOLAR

Som especialistes en Instal·lacions per Autoconsum per particulars, empreses i sector agrari


Demana'ns el teu pressupost fotovoltaic

i t'ho enviarem en 24 h*

  Envia'ns una factura d'electricitat


  La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

  * Pressupost aproximat.

  ALTA QUALITAT EN MATERIAL I INSTAL·LACIÓ

  Instal·lacions ja realitzades

  29/09/2021

  Instal·lació solar fotovoltaica a l’Armentera

  Consta de 6 panells solars JA SOLAR (TIER-1) de 450 Wp de potència cada un! Aquests panells es complementen amb 1 inversor HSUN2000-2KTL DE 2KW MONOFÀSIC.
  10/09/2021

  Instal·lació solar fotovoltaica a Sarrià de Ter

  Consta de 14 panells solars JA SOLAR (TIER-1) de 450 Wp de potència cada un! Aquests panells es complementen amb 1 inversor HSUN2000-6KTL DE 6KW MONOFÀSIC.
  06/09/2021

  Instal·lació solar fotovoltaica a Vidreres

  Consta de 8 panells solars JA SOLAR (TIER-1) de 450 Wp de potència cada un! Aquests panells es complementen amb 1 inversor Huawei SUN2000-3KTL.
  parallax background

  Finançament de panells solars fins a 96 mesos

  La teva inversió solar, més fàcil que mai

  Ara, pots generar i consumir la teva pròpia energia aprofitant la llum del sol amb una senzilla instal·lació de plaques fotovoltaiques -ara més econòmiques que mai i amb una vida útil d'un mínim de 25 anys- que t'ajudem a finançar. Podràs produir energia elèctrica fotovoltaica pel teu autoconsum amb unes condicions econòmiques especialment dissenyades per energies renovables.

  Comptem amb la col·laboració de diverses entitats bancàries que et permetran finançar la teva instal·lació fotovoltaica còmodament fins a 96 mesos.

  Finançament per particulars

  Finançament per empreses i autònoms

  Finançament pel sector primari

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner