Instal·ladors de microeòlica a Girona. Energia amb microeòlica. Microeòlica Girona

Microeòlica


Instal·lacions de Microeòlica a a Girona

La microeòlica és l'energia que s'aprofita dels recursos eòlics mitjançant generadors de potència inferior a 100 kW i que les seves pales no cobreixin una superfície major de 200m2. És una forma d'autoconsum elèctric, perquè l'energia obtinguda amb aquests petits aerogeneradors sol emprar, no de manera comercial, sinó per cobrir necessitats domèstiques, encara que també per alimentar sistemes de ràdio, de vigilància en carreteres o contra incendis, per a il·luminació de vies urbanes.

Abans de realitzar una instal·lació de minieòlica demana'ns si a la teva localitat disposes de recurs eòlic (vent) suficient perquè puguis produir electricitat amb un aerogenerador de forma més o menys constant.

La seva instal·lació no és complicada i es regeix per la mateixa regulació d'autoconsum que la solar. Totes dues es troben connectades a la xarxa elèctrica. De fet, la minieòlica és avui una font complementària de l'energia fotovoltaica: les dues combinen molt bé perquè s'aprofita les 24 hores del dia en totes les estacions de l'any i permeten reduir les pèrdues de transport i distribució ja que s'instal·len molt a prop de el lloc de consum.

Què és la microeòlica?

Energia per microeòlica

L'energia minieòlica desperta interès en el mercat de l'autoconsum. Utilitzada en molts casos com a complement de l'energia fotovoltaica, és una alternativa neta amb el medi ambient que guanya cada vegada més pes. Es tracta d'aprofitar la força de vent per rebaixar la factura de la llum, encara que en alguns casos -en llocs allunyats de la xarxa elèctrica general- aquesta solució es converteix en l'única viable. Les instal·lacions entre 1,5 kW i 3 kW són les més populars.

Microeòlica a Girona

Avantatges de la microeòlica

Nucli Solar

Energia renovable i sostenible

L'energia microeòlica només fa servir la força del vent per produïr energia. Energia neta, renovable i sostenible.

Nucli Solar

Eficiència en llocs aïllats

Permet el subministrament d'electricitat en indrets aïllats i allunyats de la xarxa elèctrica, especialment en localitzacions amb poca radiació solar o moltes ombres.

Nucli Solar

Adaptabilitat

Produeix electricitat en els punts de consum, adaptant-se als recursos renovables i a les necessitats energètiques del lloc on es realitza la instal·lació

Nucli Solar

Es pot hibridar

Una instal·lació d'energia microeòlica es pot combinar amb una instal·lació solar fotovoltaica. D'aquesta manera, podràs suplir les carències d'energia i compensar la teva producció energètica.

Nucli Solar

Manteniment

La microeòlica necessita d'un manteniment molt escàs. És com un electrodomèstic més.

Microeòlica i panells solars per estalviar al màxim

Estalviar amb microeolica i fotovoltaica

La hibridació d'una instal·lació de microeòlica i un sistema d'energia solar fotovoltaica, correctament dimensionades poden ser una interessant combinació de fonts d'energia renovables que ens aportaran energia gratuïta inclús en aquells moments que no hi ha hagi llum solar.

La instal·lació ideal és la que, mitjançant la instal·lació fotovoltaica, produeix l'energia necessària per cobrir la major part de l'consum elèctric de l'habitatge rebent el suplement d'energia produit per les turbines de la microeòlica.

Nucli Solar

Projecte d'enginyeria

El nostre equip d'enginyers dissenyaran el teu projecte a mida, dimensionant la teva instal·lació a les teves necessitats reals, escoltant els teus suggeriments i aclarint qualsevol dubte.
Nucli Solar

Instal·lació qualificada

Tots els nostres instal·ladors tenen una dilatada experiència, estan formats i disposen de totes les certificacions necessàries per fer del teu projecte una realitat. No dubtis en demanar-lis consell!
Nucli Solar

Manteniment i neteja

Ens encarreguem de comprovar anualment que tot va bé i que la teva instal·lació funciona a ple rendiment. Si tens panells solars, els netejarem per assegurar-nos que no tenen pols ni excrements d'aus que puguin entorpir la teva producció d'energia.
Nucli Solar

Monitoratge i seguiment

Establirem un vincle amb tu i amb la teva instal·lació. Periòdicament t'enviarem informes sobre el rendiment de la teva instal·lació i propostes de consum energètic que milloraran el seu rendiment. Recorda que també disposaràs d'una APP per fer-ho tu mateix!
parallax background

Contacta ara amb nosaltres

Informació sobre microeolica


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner