Xerrada Informativa - Energia Solar Fotovoltaica

Interessat en autogenerar
la teva pròpia energia?


Estalviar cada mes amb energia neta i gratuïta?
Inscriu-te a les nostres xerrades informatives i resol tots els teus dubtes!

QUÈ ÉS L'ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA?
QUÈ NECESSITO PER INSTAL·LAR PANELLS SOLARS A CASA?
ÉS LEGAL?
QUANT COSTA?
QUÈ ÉS LA COMPENSACIÓ SIMPLIFICADA?


Un cop al mes oferim una xerrada online per resoldre tots els teus dubtes sobre l'energia solar i com podem fer, des de Nucli Solar, per ajudar-te.
Inscriu-te ara i confirma la teva assistència

PROPERA XERRADA: DIJOUS 6 DE MAIG A LES 18 H


  La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

  parallax background

  Finançament de panells solars fins a 96 mesos

  La teva inversió solar, més fàcil que mai

  Ara, pots generar i consumir la teva pròpia energia aprofitant la llum del sol amb una senzilla instal·lació de plaques fotovoltaiques -ara més econòmiques que mai i amb una vida útil d'un mínim de 25 anys- que t'ajudem a finançar. Podràs produir energia elèctrica fotovoltaica pel teu autoconsum amb unes condicions econòmiques especialment dissenyades per energies renovables.

  Comptem amb la col·laboració de diverses entitats bancàries que et permetran finançar la teva instal·lació fotovoltaica còmodament fins a 96 mesos.

  Finançament per particulars

  Finançament per empreses i autònoms

  Finançament pel sector primari

  Demana'ns un pressupost personalitzat


   La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS, S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.