Energia solar per empreses a Girona

Energia pel teu negoci


Es pot instal·lar energia solar fotovoltaica a la meva empresa?

La resposta és sí. Moltes empreses ja estan apostant per l'energia solar fotovoltaica i autogeneren la seva propia energia, obtenint interessants beneficis.

Una instal·lació d'autoconsum fotovoltaic amb panells solars reduirà la factura de la llum de la teva empresa a durant molts anys i no afectarà en cap cas als processos de treball del teu negoci. A més, no necessiten gaire manteniment i contribuiràs a la descarbonització de l’energia i a la millora de la qualitat de l’aire.

Instal·lar energia solar fotovoltaica

a la teva empresa t'interessa!

Nucli Solar

Estalvi de costos

Si tens uns costos estructurals elevats, una instal·lació solar ben dimensionada segons els teus consums, t'ajudarà a reduir la factura de la llum.

Nucli Solar

Ràpida amortització

L'estalvi que aconseguiràs des del primer dia t'ajudarà a amortitzar la teva instal·lació i un cop amortitzada et proporcionarà un interessant estalvi durant els tota la vida útil dels teus panells solars. A més, podràs bolcar l'excedent de la teva energia a la xarxa i obtenir una compensació o bé convertir-te en productor.

Nucli Solar

Energia adaptada als teus horaris

L'activitat empresarial coincideix en gran mesura amb les hores de sol, quan els pics de consum són més elevats. Just el moment en que la teva instal·lació fotovoltaica rebrà més llum solar i per tant, produirà més energia.

Nucli Solar

Escalabilitat

La teva instal·lació solar fovoltaica estarà dimensionada a les teves necessitats a curt i mig termini, però si ho necessites, podràs ampliar-la sempre que vulguis afegint nous mòduls.
Nucli Solar

Competitivitat

Amb un mercat cada cop més agressiu i amb marges més ajustats, disposar d'una instal·lació autogeneradora d'energia es convertirà en un important actiu.

Nucli Solar

Augmenta el valor

Una instal·lació solar augmentarà el valor de la teva empresa i del teu capital immobilitzat.

Nucli Solar

Autonomia per les teves instal·lacions

L'energia solar et permet ser autònom i autosuficient; podràs aprofitar totes les teves instal·lacions, també les que estan allunyades de la xarxa convencional, donant valor a tots els teus recursos immobiliaris.

Nucli Solar

Monitoratge remot

Podràs controlar la teva instal·lació des del teu mòbil i saber quant estàs produint i estalviant en temps real.

Nucli Solar

Responsabilitat social corporativa

L'aplicació de recursos renovables que ajudarà a reforçar la teva política de responsabilitat corporativa.

Tipus d'instal·lacions solars que t'oferim

Existeixen diferents tipologies d’instal·lacions solars fotovoltaiques segons la seva configuració. Bàsicament podem diferenciar entre instal·lacions autònomes o aïllades de la xarxa elèctrica que permeten oferir un servei en emplaçaments on la xarxa elèctrica no arriba, i les instal·lacions connectades a la xarxa elèctrica: petits o grans generadors fotovoltaics connectats a la xarxa elèctrica i que poden autoconsumir i abocar els excedents a la xarxa o exportar-ne la totalitat de l’electricitat generada.

Comencem amb la teva instal·lació fotovoltaica?

Nosaltres ens encarreguem de tot

Nucli Solar

Projecte d'enginyeria

El nostre equip d'enginyers està especialitzat en energia solar; disposaràs d'un estudi i dissenyaran el teu projecte fotovoltaic a mida, dimensionant la teva instal·lació a les teves necessitats reals, escoltant els teus suggeriments i aclarint qualsevol dubte.
Nucli Solar

Instal·lació qualificada

Tots els nostres instal·ladors tenen una dilatada experiència, estan formats i disposen de totes les certificacions necessàries per fer del projecte d'enginyeria solar una realitat. No dubtis en demanar-lis consell!
Nucli Solar

Legalitzem la teva instal·lació

Des de Nucli Solar farem tota la tramitació necessària perquè puguis demanar a la teva comercialitzadora la compensació del excedents de la teva instal·lació solar. Quan finalitzem la teva instal·lació, tindràs tots els papers en ordre i podràs gaudir de tots els beneficis de l'energia solar des del primer moment.
Nucli Solar

Manteniment i neteja

Ens encarreguem de comprovar anualment que tot va bé i que la teva instal·lació funciona a ple rendiment. A més, netegem els panells fotovoltaics per assegurar-nos que no tenen pols ni excrements d'aus que puguin entorpir la teva producció d'energia.
Nucli Solar

Monitoratge i seguiment

Establirem un vincle amb tu i amb la teva instal·lació. Periòdicament t'enviarem informes sobre el rendiment de la teva instal·lació i propostes de consum energètic que milloraran el seu rendiment. Recorda que també disposaràs d'una APP per fer-ho tu mateix!
parallax background

I amb totes les garanties

Certificacions i responsabilitats

A Nucli Solar només treballem amb les millors marques per oferir-te la qualitat que et mereixes. Els panells solars que t'instal·larem compten amb una garantia de 25 anys que et permetran gaudir de la teva instal·lació fotovoltaica a alt rendiment durant molts anys. Passats aquests anys, els teus panells continuaran produint energia. Pel que fa a l'inversor, necessari per poder transformar l'energia, compta amb una garantia de 2 anys (ampliable) com la resta d'elements de la teva instal·lació

× Hola! Com et puc ajudar?