Som especialistes en Autoconsum per particulars, empreses i sector agrari
Nucli Solar - Energia Solar Fotovoltaica

Autogenera la teva pròpia energia

Estalvia cada mes amb energia neta i gratuïta

icona-nuclisolar-list

Energia Solar Fotovoltaica

La teva instal·lació solar et proporcionarà energia gratuïta per calefacció, electrodomèstics i tot el que necessitis! I amb la tranquil·litat de consumir energia renovable.


icona-nuclisolar-list

Punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Instal·lem carregadors per a vehicles elèctrics fàcils d'utilitzar i de càrrega ràpida per a que gastis menys energia i gaudeixis més del teu temps.


icona-nuclisolar-list

Sistemes d'aerotèrmia

La aerotermia és un sistema de climatització innovador, eficient i renovable. Es tracta d'una tecnologia que extreu fins a un 75% de l'energia de l'aire per convertir-la en calefacció, refrigeració o aigua calenta mitjançant un sol equip.


icona-nuclisolar-list

Microeòlica

Utilitzada en molts casos com a complement de l'energia fotovoltaica, és una alternativa neta amb el medi ambient que guanya cada vegada més pes. Es tracta d'aprofitar la força de vent per rebaixar la factura de la llum.Som especialistes en Instal·lacions per Autoconsum per particulars, empreses i sector agrari

T'oferim una solució adaptada a les teves necessitats

parallax background

Finançament de panells solars fins a 96 mesos

La teva inversió solar, més fàcil que mai

Ara, pots generar i consumir la teva pròpia energia aprofitant la llum del sol amb una senzilla instal·lació de plaques fotovoltaiques -ara més econòmiques que mai i amb una vida útil d'un mínim de 25 anys- que t'ajudem a finançar. Podràs produir energia elèctrica fotovoltaica pel teu autoconsum amb unes condicions econòmiques especialment dissenyades per energies renovables.

Comptem amb la col·laboració de diverses entitats bancàries que et permetran finançar la teva instal·lació fotovoltaica còmodament fins a 96 mesos.

Finançament per particulars

Finançament per empreses i autònoms

Finançament pel sector primari

Demana'ns un pressupost personalitzat


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.