Instal·la ara a casa teva un punt de recàrrega pel teu cotxe elèctric

Tant si disposes d'una garatge particular com si tens el teu cotxe elèctric a un garatge compartit, tenim la solució que millor s'adapta a tu. Instal·lem punts de recàrrega per a particulars a la província de Girona perquè sigui molt fàcil per a tu.

T'oferim una instal·lació a mida, claus en mà. Si ja tens o vols comprar un vehicle elèctric i vols instal·lar un carregador particular, truca'ns. Farem un estudi del teu habitatge i de les teves necessitats i t'oferirem una solució a mida que et permiti carregar el teu cotxe de forma segura i ràpida.

Des de Nucli Solar ens encarregarem de tot. A més de la instal·lació, tramitarem tots els permisos, t'informarem de totes les subvencions i ajuts i si ho desitges, et farem una proposta per estalviar en electricitat i fer que la teva casa produeixi energia. Sona bé, oi?

Avantatges dels nostres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Nucli Solar

Cuidem el planeta

El teu cotxe elèctric farà servir una energia renovable, neta i lliure d'emissions de CO2 per deixar un món millor a les properes generacions. Més encara si fas que funcioni amb una instal·lació solar fotovoltaica.

Nucli Solar

Seguretat

Tots els nostres punts de càrrega per a vehicles elèctrics eviten la sobrecàrrega de la teva instal·lació elèctrica i et permeten ajustar la potència.

Nucli Solar

Temps de recàrrega

No hauràs de preocupar-te. Podràs recarregar el teu cotxe elèctric molt ràpid. A més, aprofitaràs la màxima potència per a disminuir els temps de recàrrega.

Nucli Solar

Programable

Podràs programar les hores a les que recarregues el teu vehicle elèctric i escollir el tram més econòmic.

Nucli Solar

Bloqueig

Podràs bloquejar i desbloquejar in situ o a distància per enviar que algú altre faci servir el teu punt de recàrrega.

Nucli Solar

Recàrrega gratuïta

Si combines el teu carregador amb una instal·lació fotovoltaica, cada recàrrega et sortirà gratis.

Nucli Solar

Amb les màximes garanties

Treballem amb els millors fabricants i et garantitzem la professionalitat de la teva instal·lació.

Consulta els ajuts disponibles per a vehicles elèctrics

Ajuts, subvencions i bonificacions per a vehicles elèctrics

03/05/2021

MOVES III – Ajuts per a l’adquisició de vehicles d’energies alternatives

El programa MOVES II serà coordinat per l’IDAE i gestionat per les comunitats i ciutats autònomes, que hauran de realitzar convocatòries en els seus respectius territoris.
03/12/2020

Per què es complementen fotovoltaica, aerotèrmia i vehicles elèctrics?

L’aerotèrmia, la generació d’energia fotovoltaica i el transport mitjançant vehicles elèctrics són el grup de tecnologies que, usades en conjunt, té més sentit i aporta el […]
17/06/2020

Ajuts per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Ajuts fins a un 50 % del pressupost per a la implantació d'infraestructures de recàrrega per a vehicles elèctrics.
parallax background

Contacta ara amb nosaltres

Ens encarregarem de tot!


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.