Instal·la ara a casa teva un punt de recàrrega pel teu cotxe elèctric

Tant si disposes d'una garatge particular com si tens el teu cotxe elèctric a un garatge compartit, tenim la solució que millor s'adapta a tu. Instal·lem punts de recàrrega per a particulars a la província de Girona perquè sigui molt fàcil per a tu.

Fem un estudi del teu habitatge i de les teves necessitats
T'oferim una solució a mida per carregar el teu cotxe de manera ràpida i segura.
Ens encarreguem de la instal·lació del teu carregador.
Tramitem tots els permisos i t'informem de les subvencions i ajuts.

Avantatges dels nostres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Nucli Solar

Cuidem el planeta

El teu cotxe elèctric farà servir una energia renovable, neta i lliure d'emissions de CO2 per deixar un món millor a les properes generacions. A més a més, si fas que el teu cotxe elèctric funcioni gràcies a una instal·lació solar fotovoltaica, encara molt millor per a la sostenibilitat.

Nucli Solar

Seguretat

Tots els nostres punts de càrrega per a vehicles elèctrics eviten la sobrecàrrega de la teva instal·lació elèctrica i et permeten ajustar la potència segons convingui.

Nucli Solar

Temps de recàrrega

No hauràs de preocupar-te. Podràs recarregar el teu cotxe elèctric sempre que vulguis i de manera ràpida. A més, podràs aprofitar la màxima potència per a disminuir els temps de càrrega del teu cotxe.

Nucli Solar

Programable

Podràs programar les hores a les que recarregues el teu vehicle elèctric i escollir el tram més econòmic.

Nucli Solar

Bloqueig

Podràs bloquejar i desbloquejar el carregador in situ o a distància per evitar que algú altre faci servir el teu punt de recàrrega.

 

Nucli Solar

Recàrrega gratuïta

Si combines el teu carregador amb una instal·lació fotovoltaica, cada recàrrega et sortirà gratis.

Nucli Solar

Amb les màximes garanties

Treballem amb els millors fabricants i et garantitzem la professionalitat de la teva instal·lació.

parallax background

Contacta ara amb nosaltres

Ens encarregarem de tot!


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.