Instal·la ara a la teva empresa un punt de recàrrega de vehicles elèctrics

Disposar d'un carregador elèctric a la teva empresa és molt més fàcil. Avaluarem la situació energètica de la teva empresa i et donarem una resposta personalitzada a les teves necesitats. No t'hauràs de preocupar de res ja que nosaltres ens encarregarem de tot: més de la instal·lació, tramitarem tots els permisos, t'informarem de totes les subvencions i ajuts i si ho desitges, et farem una proposta per estalviar en electricitat i fer que la teva empresa produeixi energia. Sona bé, oi?

Per què instal·lar un carregador per a cotxes elèctrics a la teva empresa?

Nucli Solar

Consciencia ecològica

Potenciar des de la teva organització el consum responsable d'energies per tal de millorar la situació ambiental actual.

Nucli Solar

Ràpida amortització

Si decideixes comercialitzar els punts de càrrega per a vehicles elèctrics que instal·lis, amortitzaràs més ràpidament la teva inversió.

Nucli Solar

Autonomia per la teva flota

Si la teva empresa aposta pel vehicle elèctric, estaràs posant en marxa un sistema autosostenible i autònom per la teva flota.

Nucli Solar

Energia adaptada als teus horaris

Podràs carregar els vehicles elèctrics quan més et convingui, optimitzant el temps en que no estàn en ús.

Nucli Solar

Escalabilitat

Podràs augmentar el número de punts de càrrega sempre que ho necessitis.

Nucli Solar

Competitivitat

Et diferenciaràs de la compentència i augmentaràs la visibilitat de la teva empresa si la situes als mapes de punts de recàrrega.

Nucli Solar

Incrementa el valor

Una instal·lació de punts de recàrrega augmentarà el valor de la teva empresa i del teu capital immobilitzat. A més, els teus clients i treballadors ho valoraran.

Nucli Solar

Responsabilitat social corporativa

L'aplicació de recursos renovables que ajudarà a reforçar la teva política de responsabilitat corporativa.

Tot són avantatges!

Nucli Solar

Cuidem el planeta

El nostre cotxe farà servir una energia renovable, neta i lliure d'emissions de CO2 per deixar un món millor a les properes generacions. Més encara si fas que funcioni amb una instal·lació fotovoltaica.

Nucli Solar

Seguretat

Tots els nostres punts de càrrega eviten la sobrecàrrega de la teva instal·lació elèctrica i et permeten ajustar la potència.

Nucli Solar

Temps de recàrrega

No hauràs de preocupar-te. Podràs recarregar molt ràpid. A més, aprofitaràs la màxima potència per a disminuir els temps de recàrrega.

Nucli Solar

Programable

Podràs programa les hores a les que recarregues el teu vehicle i escollir el tram més econòmic.

Nucli Solar

Bloqueig

Podràs bloquejar i desbloquejar in situ o a distància per enviar que algú altre faci servir el teu carregador per a vehicles elèctrics.

Nucli Solar

Recàrrega gratuïta

Si combines el teu carregador amb una instal·lació fotovoltaica, cada recàrrega et sortirà gratis.

Nucli Solar

Amb les màximes garanties

Treballem amb els millors fabricants i et garantitzem la professionalitat de la teva instal·lació.

Consulta els ajuts disponibles per a instal·lar punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

03/05/2021

MOVES III – Ajuts per a l’adquisició de vehicles d’energies alternatives

El programa MOVES II serà coordinat per l’IDAE i gestionat per les comunitats i ciutats autònomes, que hauran de realitzar convocatòries en els seus respectius territoris.
03/12/2020

Per què es complementen fotovoltaica, aerotèrmia i vehicles elèctrics?

L’aerotèrmia, la generació d’energia fotovoltaica i el transport mitjançant vehicles elèctrics són el grup de tecnologies que, usades en conjunt, té més sentit i aporta el […]
17/06/2020

Ajuts per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Ajuts fins a un 50 % del pressupost per a la implantació d'infraestructures de recàrrega per a vehicles elèctrics.
parallax background

Contacta ara amb nosaltres

Ens encarregarem de tot!


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.