Carregadors de vehicles elèctrics pels ens públics

Disposar d'un carregador elèctric al teu municipi és molt fàcil. El nostre equip tècnic us assessorarà en la decisió d'instal·lar un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. Les Administracions Públiques tenen la responsabilitat de recolzar la mobilitat sostenible i elèctrica tant a nivell local com provincial, promovent l'ús del vehicle elèctric mitjançant la instal·lació de nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Els ens locals tenen un important paper en la lluita contra el canvi climàtic, especialment per evitar la contaminació de l'aire que respirem i que prové, en gran mesura, dels vehicles que recorren els nostres carrers. L'Administració Pública ho té molt clar: cal facilitar els nostres municipis de la infraestructura necessària per animar els ciutadans a fer el canvi i passar-se a la mobilitat elèctrica, tot facilitant el punts de recàrrega als carrers de les nostres ciutats.

Consulta els ajuts disponibles

parallax background

Contacta ara amb nosaltres

Ens encarregarem de tot!


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.