NUCLI SOLAR | Instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics a Girona
Nucli Solar - Energia Solar Fotovoltaica

Punts de càrrega
per la teva casa i empresa

Instal·la ara el teu carregador
elèctric

icona-nuclisolar-list

Fàcil i ràpid

Instal·lem carregadors per a vehicles elèctrics fàcils d'utilitzar i de càrrega ràpida per a que gastis menys energia i gaudeixis més del teu temps.


icona-nuclisolar-list

Instal·lació per experts

Els nostres treballadors estan formats per oferir-te la millor solució. Estudiarem les teves necessitats i t'oferirem una solució a mida.


icona-nuclisolar-list

100 % Compatible

Els nostres carregadors son compatibles amb tot tipus d'instal·lacions.


icona-nuclisolar-list

Intel·ligent

El teu cotxe et dirà quan està carregat mtijançant una APP.


CARREGADORS PER A CASA CARREGADORS PER EMPRESES

Estàs buscant un carregador pel teu cotxe elèctric?

T'oferim una solució adaptada a les teves necessitats

parallax background

Autogenera la teva pròpia energia

L'energia solar fotovoltaica, més fàcil que mai

Comptar amb una instal·lació solar fotovoltaica et proporcionarà energia gratuïta per recarregar el teu vehicle elèctric. I també per a calefacció, electrodomèstics i tot el que necessitis! Podràs consumir tota l'energia que puguis generar amb la tranquil·litat de consumir energia renovable. Una energia còmplice amb la natura, inesgotable i no contaminant que evita d'escalfament global.

Descobreix l'energia solar fotovoltaica

Informació que t'interessa

Subvencions i ajuts per vehicles elèctrics

Demana'ns un pressupost personalitzat

    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.
    × Hola! Com et puc ajudar?