Calderes i estufes de pèl·lets a Girona

Calderes i estufes de pèl·lets

Estufes i calderes de pèl·lets

Nosaltres ens encarreguem de tot

Nucli Solar, en el seu compromís amb oferir als seus clients la millor experiència en el mercat de la calefacció ecològica, disposa de tota una gamma de productes amb el pèl·let com a protagonista. Des estufes de pèl·lets fins calderes de pèl·lets que et proporcionaran la màxima calidesa a qualsevol sigui l'espai de la seva preferència.


estufa-pellets.-aire-Eco-Mini-Insert1

Estufes de pèl·lets canalizables

Les nostres estufes de pellets d'aire canalizables permeten distribuir la calor mitjançant una sèrie de conductes instal·lats en l'habitatge, aquestes estufes de pellets són les indicades per a tots aquells usuaris que busquin un sistema de calefacció net, natural i molt efectiu per escalfar les diferents zones de el seu habitatge.
estufa-pellets-aire-canalizable-ibiza

Estufes de pèl·lets d'aire

Les estufes de pellets d'aire generen energia mitjançant la combustió de la biomassa que és transmesa a l'aire mitjançant un intercanviador d'alta eficiència, propulsada per un convector cap a l'estada a escalfar.

Les nostres estufes estan dissenyades per cobrir les necessitats tant estètiques com energètiques de cada habitatge amb una fàcil, ràpida i econòmica instal·lació.
Hidro-estufa-de-pellets-hidrocopper-181

Hidroestufes de pèl·lets

Els nous intercanviadors per a calderes de pellets i termoestufas de pellets milloren la transmissió de les calderes tradicionals, augmentant el rendiment i els estalvis dels nostres productes, aconseguint així un major confort amb un menor consum de combustible.
caldera-pellets-cantina-super

Calderes de pèl·lets

El futur de les calderes de pèl·lets és la producció amb eficiència superior a l'90% i reduïdes emissions, de garantir la qualitat de l'aire. Algunes de les nostres calderes de pellets, han estat homologades amb Classe 5, la qual cosa garanteix el compliment de les normatives europees més exigents i per tant aptes per a comercialitzar en qualsevol país europeu.

El pèl·let?

I estalvia amb la calefacció

El pèl·let, és un combustible orientat a calderes o estufes, constituït per cilindres fets per la comprensió d'encenalls, estelles i serradures, que són romanents de la poda.

Tota la nostra gamma d'estufes (d'aire, d'aire canalitzable, d'aigua) i calderes de pellets estan elaborades sota rigorosos estàndards de seguretat combinats amb una estètica que sintonitza perfectament amb molts ambients i espais. El resultat són equips amb una perllongada durabilitat que inclusivament poden convertir-se en la peça central de la decoració de la teva llar o qualsevol altre àmbit.

Estufes de pèl·lets a Girona

La instal·lació d'una calefacció de pellets, es tradueix en millores tan beneficioses com una reducció dels costos de calefacció i la realització d'una important contribució amb el medi ambient, a l'adquirir un equip l'ús no repercuteix en el medi ambient, sent així un dels sistemes de calefacció més respectuosos amb la mare natura. A més d'això, el rang de possibilitats que presenten per a la seva instal·lació en veritablement elevat, podran acoblar-excel·lentment des d'una casa de tipus unifamiliar fins a espais més oberts com una habitació d'hotel.

Avantatges del pèl·let

Nucli Solar

Energia renovable i sostenible

És un sistema de calefacció ecològic, renovable i de baixes emissions de CO2.

Nucli Solar

Alta eficiència i menor consum energètic

Té un alt poder calorífic i un elevat rendiment.

Nucli Solar

Estalvi

És un combustible molt econòmic i de preu molt estable. A més, l’estalvi energètic és molt important comparat amb altres combustibles

Nucli Solar

Seguretat

Davant qualsevol anomalia, deté el seu funcionament.

Nucli Solar

Confort

Ofereix un elevat nivell de confort tèrmic

Nucli Solar

Programable

- Són programables, també per WIFI

Nucli Solar

Manteniment

Funciona de forma automàtica i gairebé no necessita manteniment.

parallax background

Contacta ara amb nosaltres

I t'informarem de totes les opcions


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner