Calderes i estufes de llenya a Girona

Calderes i estufes de llenya

Estufes i calderes de llenya

Nosaltres ens encarreguem de tot

Nucli Solar, en el seu compromís amb oferir als seus clients la millor experiència en el mercat de la calefacció ecològica, disposa de tota una gamma de productes amb la llenya com a protagonista. Estufes de llenya i calderes de llenya que et proporcionaran la màxima calidesa a qualsevol sigui l'espai de la seva preferència.


estufa-lena-ecoglass

Estufes de llenya

A Nucli Solar posem a la teva disposició una nova gamma d'estufes de llenya, dissenyades per aconseguir el màxim confort i les màximes prestacions amb el màxim respecte cap el medi ambient, fent servir un combustible tant econòmic i ecològic com la llenya. La calefacció a llenya que estaves buscant.
caldera-lena-madeira

Calderes de llenya

Les nostres calderes t'ofereixen les màximes prestacions en calefacció de llenya, utilitzant un combustible econòmic i ecològic que ens ajuda a mantenir la filosofia de la nostra empresa ajuntant la tecnologia amb el respecte pel medi ambient.
parallax background

Contacta ara amb nosaltres

I t'informarem de totes les opcions


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable HCP 28, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a HCP 28, S.L., Polígon Industrial Pont del Príncep, Parc. 4, 17469 Vilamalla (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner