Moltes persones dubten si la teulada de casa seva és apta per instal·lar panells solars i si val la pena fer aquesta inversió. Instal·lar energia solar sempre és una bona inversió, però no totes les teulades són adients per fer-ho. A Nucli Solar ens agrada treballar de forma honesta amb els nostres clients i sempre mirem pel seu benefici, oferint de forma clara solucions energètiques adaptades a les seves necessitats i situació reals. Si estàs valorant instal·lar panells solars a casa teva, el més recomanable és que:

- Sigui una habitatge unifamiliar, ja que així podràs disposar de tota la teva teulada per a fer la instal·lació o bé decidir quina és la millor part per a realitzar la instal·lació. Si és una comunitat de propietaris la instal·lació és més complexa i necessita l’aprovació de la comunitat de veïns.
- Sigui un habitatge habitual, ja que obtindràs majors beneficis i obtindràs un retorn més ràpid de la inversió al tenir majors consums elèctrics.
- Tinguis uns consums elèctrics elevats, ja que una instal·lació el doble de gran, no costa el doble, si no menys. Això no vol dir que sobre dimensionis la teva instal·lació. El millor i el més aconsellable és reduir al màxim el consum i calcular la instal·lació que millor s’adapta a les teves necessitats.
- Consumeixis energia al llarg del dia. És a dir, que concentris els teus consums elèctrics a les hores centrals del dia, ja que és quan més rendiment tindran els teus panells solars. No pateixis, des de Nucli Solar et donarem pautes per adquirir nous hàbits de consum.

També és recomanable que valoris l’opció de fer una instal·lació d’aerotèrmia per tal de millorar els teus consums de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària (ACS) i que valoris l’opció d’instal·lar un punt de recàrrega per al teu vehicle elèctric. Són fórmules que ofereixen un alt rendiment i un baix consum i que a la vegada, poden alimentar-se de l’energia produïda pels teus panells solars.
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner