Procediment d’alta zona privada e-distribución per empreses

PROCEDIMENT ALTA E-DISTRIBUCIÓN

Si vols consultar el teu consum en kilowatts de la teva empresa pots fer-ho des de la web privada de la teva comercialitzadora. Comercialitzadores hi ha moltes, però avui t’ensenyarem com fer-ho mitjançant e-distribución i ho farem pas a pas, per a que no et perdis res!

Com donar-me d’alta a la zona privada e-distribución?

Pas nº 1

El primer que has de fer és accedir a la pàgina de registre de e-distribución, és a dir a https://zonaprivada.edistribucion.com/areaprivada/s/wp-register?language=es.

PROCEDIMENT ALTA E-DISTRIBUCIÓN

Al menú desplegable a "Perfil habitual" hauràs d'escollir "Consumidor" i a "Particular/Representante de persona jurídica (*)" hauràs d'escollir "Representante de persona jurídica" i fer clic a "Siguiente".

Pas nº 2

Si has fet el pas anterior, s'obrirà la següent pantalla:

PROCEDIMENT ALTA E-DISTRIBUCIÓN

Cal que vagis omplint tots els camps amb les mateixes dades que apareixen a la factura d'electricitat i adjuntant tota la inforamció que sol·liciten (CIF, escriptura de poders i DNI de l'apoderat). És important que tinguis accés al mòbil que et demanen, ja que més endavant t'enviaran un codi que hauràs d'introduir. També és important que un cop adjunteu els fitxers heu de clicar "Guardar".

Un cop tens tots els camps emplenats, has de fer clic al botó de "Siguiente".

Pas nº 3

Ara serà el moment en que t'enviaran el codi al telèfon mòbil. Hauràs d'introduir-lo.

Pas nº 4

En 24/48 rebras un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic indicada confirmant que ja podeu accedir a la Zona Privada. Així de fàcil.

NOTA:

En cas de no trobar el punt de subministrament de l'adreça que estàs buscant, és possible que sigui perquè no estàs utilitzant el perfil d'empresa sinó el de representant. Per poder canviar-ho, has de fer clic al botó que hi ha a la cantonada superior dreta, on diu "Rol". Un cop el cliquis, es deplegarà un menú amb diverses opcions. Has d'escollir "Repr. de" tal i com indica la imatge:

PROCEDIMENT ALTA E-DISTRIBUCIÓN

I amb això ho tindràs tot! Si tens dubtes sobre l'ús de la zona interna de e-distribución, recorda que sempre pots consultar el seu apartat de preguntes freqüents.

 

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner