Instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum a La Bisbal d’Empordà

Instal·lació solar fotovoltaica a La Bisbal d'Empordà

Els nostres clients saben que ara és el millor moment per instal·lar energia solar i gràcies a ells, seguim sumant instal·lacions!

Avui us presentem aquesta instal·lació a La Bisbal d'Empordà! 7 panells solars #JASolar de 450 WP que es complementen amb un invesor #HUAWEI de 3KW. Una instal·lació dissenyada per aprofitar al màxim totes les hores de sol i preparada per si més endavant el nostre client vol afegir-hi bateries!

🔒 I com sempre i per treballar amb tota la seguretat, amb estructura Fischer i caixes de protecció per a tensió continúa i alterna Gave. La seguretat, per davant de tot! 🔒👌

Una instal·lació més que estalvia un bon grapat de tones de C02 a l'atmosfera! Quantes? 1,02 tones/any 👏👏👏 Anem acumulant tones i tones d'estalvi 🤩

Demana'ns el teu pressupost fotovoltaic

i el rebràs sense compromís*

    Envia'ns una factura d'electricitat

    Envia'ns una fotografia del quadre elèctric (on hi ha els diferencials)


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L. Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner