Instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum a Cornellà de Terri

INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTAICA A CORNELLÀ DEL TERRI (GIRONA)

Instal·lació solar fotovoltaica a Cornellà de Terri

Els nostres clients saben que ara és el millor moment per instal·lar energia solar i gràcies a ells, seguim sumant instal·lacions!

Avui us presentem aquesta instal·lació a Cornellà de Terri! 16 panells solars JASolar de 450 WP que es complementen amb un invesor HUAWEI de 6KW. Una instal·lació dissenyada per aprofitar al màxim totes les hores de sol i preparada per si més endavant el client vol afegir bateries.

🔒 I com sempre i per treballar amb tota la seguretat, amb estructura Fischer i caixes de protecció per a tensió continúa i alterna Gave. La seguretat, per davant de tot! 🔒👌

Demana'ns el teu pressupost fotovoltaic

i el rebràs sense compromís*

    Envia'ns una factura d'electricitat

    Envia'ns una fotografia del quadre elèctric (on hi ha els diferencials)


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS S.L. Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner