Has decidit fer un pas endavant i estàs decidit a instal·lar panells solars a casa teva o bé a la teva empresa! Enhorabona! Amb aquesta decisió, trucaràs diferents empreses per tenir diferents preus. Però, cal només fixar-se en el preu? És important que a l’hora de prendre la decisió sobre qui et farà la instal·lació fotovoltaica tinguis en compte diferents punts que et passem a explicar.

Preu

No ens enganyem. Per a tots nosaltres el preu és quelcom molt important. En el cas de les instal·lacions fotovoltaiques, el preu ha de ser competitiu però encara és més important que la nostra instal·lació estigui bé dimensionada tant pels teus consums actuals com futurs. Per què diem això? És important conèixer a fons quanta electricitat estàs consumint però... Necessitaràs més o menys? Tens pensat comprar-te un vehicle elèctric? Ampliar l’habitatge? Fer una piscina o climatitzar-la? O potser ampliaràs la família? Totes aquestes són circumstàncies que poden modificar els teus consums. Assegura’t que el que t’estan oferint és el que realment necessites.

Estalvi i rendibilitat esperats

Aquests dos motius que has de tenir molt en compte a l’hora de decidir-te per una oferta o per una altra. T’aconsellem que desconfiïs de:
- Les ofertes que et garantitzen un retorn de la inversió molt ràpid (inferior al 5 anys)
- Les ofertes que et garantitzen unes taxes d’autoconsum superiors al 85-90 % per sistemes amb bateries i del 65-70 % per sistemes sense bateries.
Confiem I MOLT en l’energia solar. Però davant de tot, cal ser honestos i no prometre allò que no pots assegurar.

Butlletí d’instal·lació i legalització

A Nucli Solar sempre emetem un butlletí ja que hem modificat la instal·lació elèctrica de l’edificació quan tramitem la legalització de totes les nostres instal·lacions per defecte, així no t’hauràs de preocupar de res i tindràs tots els papers en ordre. És important que ho demanis. Això et donarà garantia respecte al compliment de l’instal·lador amb la normativa vigent i amb la teva comercialitzadora. També permetrà que rebis la compensació simplificada.

A més, des del nostre servei d’enginyeria et facilitarem la memòria tècnica del teu projecte.

Assegura’t de disposar de tota la documentació tècnica. T’estalviarà possibles mal de caps!

Qualitats i garanties

La qualitat dels equips i materials que es facin servir a la teva instal·lació han de ser prou bons per funcionar i durar com s’espera. També és important, que l’empresa fabricants siguin reconegudes pel seu servei d’atenció al client que pugui resoldre ràpidament els possibles problemes. A Nucli Solar treballem amb primeres marques i sempre estem informant-nos de les novetats del sector per poder oferir els nostres clients el millor del mercat adaptat a les seves necessitats i totes les garanties establertes que llei. Contacta amb nosaltres i resoldrem tots els dubtes que puguis tenir al respecte.

Empresa d’instal·lacions elèctriques

L’empresa que finalment contractis ha d’estar reconeguda per tots els organismes oficials pertinents. No dubtis en demanar-nos-ho també a nosaltres. No tindrem cap problema en facilitar-t'ho.

I finalment, el sentit comú.

Valora la confiança l’equip, els seus coneixements, l’atenció que t’han brindat des d’un primer moment, la seva honestedat i professionalitat.WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner