Realitzem instal·lacions d’energia solar fotovoltaica d’Autoconsum a l’Escala per a particulars a Girona. Instal·lacions solars professionals a mida. Fotovoltaica i Aerotermia

Pensant en instal·lar energia solar a l'Escala?

Amb una irradiació solar per a que cada kWp de panells instal·lats produeixi fins a 1382.81 kWh L'Escala és un bon lloc per instal·lar panells solars. Si vols saber exactament quines són les dades exactes d'on vols realitzar la instal·lació, contacta amb nosaltres! T'assessorarem de forma honesta sobre quina és la millor solució per a tu.

*Dades extretes PVGIS ©Unió Europea, 2001-2020. Càlcul realitzat en base a les dades d’irradiació genèrica a L'Escala i tenint en compte que es tracta d’una edificació amb teulada sud i coberta amb 30º inclinació.

Energia solar per a casa

Nucli Solar

Energia gratuïta i ecològica

La teva instal·lació solar et proporcionarà energia gratuïta per calefacció, electrodomèstics i tot el que necessitis! I amb la tranquil·litat de consumir energia renovable.

Nucli Solar

Estalvia cada mes a la teva factura

Amb el consum d'energia solar veuràs com cada mes es redueix la teva factura d'electricitat. Interessant, oi?

Nucli Solar

Amortitza la teva inversió

Amb l'estalvi que generaras cada mes i la compensació que rebràs de la teva comercialitzadora, amortizaràs la teva inversió en pocs anys.

AUTOCONSUM PER A PARTICULARS

Energia solar per a l'empresa

Nucli Solar

Energia gratuïta i ecològica

La teva instal·lació solar et proporcionarà energia gratuïta pel teu negoci, reduint la despesa energètica de la teva producció.

Nucli Solar

Maximitza els beneficis

Aprofita els espais desaprofitats dels teus edificis i obté un benefici extra per la teva empresa. Recorda que també et pots inscriure com a productor d'energia i maximitzar encara més el teu benefici.

Nucli Solar

Amortitza la teva inversió

Amb l'estalvi que generaras cada mes amortizaràs la teva inversió en pocs anys.

AUTOCONSUM PER A EMPRESES

Ajuts per instal·lar panells solars a l'Escala

Si disposes d'un habitatge a l'Escala, estàs de sort i pots gaudir d'un interessant descompte als teus impostos locals. Mira!

*Les entrades estan protegides. Si us plau, contacta amb nosaltres i demana'ns la contrasenya per poder accedir.

Demana'ns un estudi personalitzat


    La comunicació enviada serà incorporada a un fitxer del que és responsable NUCLI SOLAR PLUS, S.L. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per poder atendre la seva petició, sempre d'acord al Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), de la Llei Orgànica de 5 de desembre (LOPDGDD) i altres normatives legals vigents en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades mai no es comunicaran a tercers excepte per obligació legal i es mantindran sempre i quan no ens demani la seva cancel·lació. En qualsevol moment pots exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició o si procedeix, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit tot indicant les seves dades personals a NUCLI SOLAR PLUS, S.L., Ctra. de Palamós, 116, 17460 Celrà (Girona) o mitjançant correu electronic a rgpd@nuclisolar.com.